fbpx
About - Bogdan Dodan: Destination Wedding Photographer
353
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-353,bridge-core-2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-21.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
circle-cropped1

Despre Mine

Salut, Bogdan la taste și probabil ar trebui să scriu ceva pompos despre mine.

 

Nu cred că o să fac asta pentru că îmi place să păstrez lucrurile simple și dacă va vorbi cineva vor fi acțiunile și rezultatele mele. Dar pentru a nu lăsa un spațiu gol aici îți spun pe scurt cum a început călătoria pe meleagurile fotografiei.

Totul a început în anul 2009, odată cu venirea pe lume a primului meu copil pe nume Patrick, un mic ghemotoc de aproape 1 kg și lungimea unei linguri, născut prematur la 7 luni, care acum e ditamai bărbatul. 🙂 La scurt timp am cumpărat primul meu aparat foto semi profesional cu intenția de a imortaliza amintiri cu ghemotocul, era un Canon 450d cu obiectiv de kit. Ca orice începător curios să descopere, eram mereu cu aparatul în mâna și lumea a observat acest lucru. Mi s-a propus să fotografiez contra cost botezul fetiței unor prieteni, moment în care s-a declanșat în capul meu AHA-ul precum că aș putea transforma această pasiune într-un job. Atât mi-a trebuit! Am continuat să mă educ în domeniu și uite-mă aici!

 

Îti pot spune că sunt fascinat de surprinderea emoțiilor, în special iubesc fotografia de nuntă și sunt adeptul stilului fotojurnalistic. Stil pe care l-am perfecționat participând la cursurile Institutului italian de fotografie de la Milano, pe vremea când locuiam în Italia. Se spune că acest stil mă recomandă în special pentru fotografia de eveniment unde emoțiile simt nevoia să fie surprinse.

Sună pompos până la urmă, dar nu este! Consider experiența mai importantă decât o diplomă.

 

Avatarul meu tinde spre fotografia de eveniment dar aș adaugă și ședințe foto în aer liber, copii, botez, portret, boudoir. Din 2019 am început să predau cursuri experiențiale de tehnică fotografică online. Anume, dacă ești începător și dorești să îți dezvolți abilitățile de fotograf o poți face urmând cursul meu gratuit sau dacă vrei să aprofundezi fotografia îți ofer posibilitatea cursurilor 1 la 1 sau de grup. (vezi secțiunea cursuri)

 

Dacă dorești să mă cunoști mai bine, te invit să mă urmărești pe pagina de facebook sau instagram. Mai postez bucățele din tâmpeniile pe care le fac și materiale interesante pentru fotografii începători.

 

Dă-mi de veste dacă mă vrei ca fotograf pentru evenimentul tău sau dacă ai curiozități despre fotografie!