fbpx
Pe ce am cheltuit banii investiți în crypto - Bogdan Dodan: Destination Wedding Photographer
8618
post-template-default,single,single-post,postid-8618,single-format-standard,bridge-core-2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-21.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6,elementor-page elementor-page-8618

Pe ce am cheltuit banii investiți în crypto

Salutare!
 
De ceva timp nu am mai fost atât de activ pe online, dar există o poveste în spate și vreau neapărat să o afli.
 
Dacă ești pe aceeași lungime de undă cu mine, sunt sigur că va provoca o schimbare pozitivă și în viața ta.
 
Pe data de 2 iunie a fost ziua lui Patrick și desigur m-am pus repede la drum spre Italia pentru a fi alături de el în acest minunat moment.
 
Dacă cumva nu ai citit primul email atunci când te-ai înscris la cursul gratuit, hai să îți spun pe rapid despre cine este vorba.
 
Patrick este primul copil, din prima relație și cu mândrie pot spune că este declanșatorul acestei minunate pasiuni pe care am ales-o la puțin timp după nașterea lui, fotografia.
 
Revenind la realitatea actuală, ajuns în Italia, am început pregătirile de ziua lui, alături de mama sa.
 
Am reușit să organizăm o mică, dar frumoasă petrecere, dar cel mai mult mă bucură faptul că Patrick reușește să înțeleagă distanța dintre noi și în același timp să se bucure de momentele în care suntem împreună.

De curând a început o nouă călătorie, fiind pasionat de jocurile online, dorește să transmită mai departe nivelul său în anumite jocuri, așadar, în joacă, a inițiat procesul de a deveni Youtuber.

Îl susțin 100% în treaba asta pentru că știu unde poate ajunge!

O să îți las link către canalul lui de Youtube la finalul mailului.

Dar hai să revenim la titlul acestui mesaj!

Ziceam acolo… pe ce am cheltuit banii din profitul pe care l-am făcut investind în cryptomonede.

O iau cu începutul, pe scurt, ca să nu te plictisesc, dar în același timp să înțelegi prin ce proces am trecut ca să ajung aici.

Acum ceva ani, prin 2017, când Bitcoin făcuse pump-ul la aproape 20.000$ am decis să studiez fenomenul și am început să fac prima investiție în cryptomonede când a început bear market, mai exact scăderea pieții crypto, care este normală și se întâmplă după fiecare creștere, numită bull market.

Probabil ai tot auzit în ultimii ani, Bitcoin a crescut, Bitcoin a scăzut. Panică, panică, moare piața!

Un rahat!

E ceva normal, după o creștere mare va fi o retragere a profiturilor pieții respective, dar analizând graficul Bitcoin, de la an la an este în super profit, chiar dacă piața scade pentru o anumită perioadă.

Anii au trecut, am pierdut și bani în piață, neștiind exact ce rahat fac, apoi am început să studiez și ușor, ușor au început să apară rezultatele.

Anul trecut am investit cam 1200$ în perioada de final a bear marketului și după aproximativ 4 luni de zile ajunsesem la suma de 14.000$ (echivalentul în BTC).

Nu am retras tot profitul atunci, cu gândul că va mai crește, ceea ce nu s-a întâmplat. Desigur aici a intervenit lăcomia pe care nu am reușit atunci să o țin sub control.

Am scos ceva bani și atunci, dar nu maximul la care ajunsesem.

Tot atunci am hotărât să investesc mai mult în educația mea legat de piața crypto, acțiuni, investiții imobiliare, și tot ce ține de a crea un profit pasiv (adică bani pe care îi câștigi fără să muncești fizic, ci doar cu o mică implicare din când în când pentru achiziția anumitor proiecte și vânzarea lor atunci când ai profit).

Desigur nu am reușit singur să dețin toate informațiile care m-au propulsat mai departe ci am participat la anumite cursuri despre educația financiară și investiția în cryptomonede sau acțiuni.

Mai jos ai un screenshot cu profitul pe care l-am făcut primăvara aceasta cu o investiție inițială de 2000$.

De data aceasta am scos aproape tot profitul, și ce investisem inițial a rămas pentru următorul bull run.
 

Așa că dacă te întrebi de unde îmi permit să mă tot plimb prin diferite locații care nu sunt chiar ieftine, cum am achiziționat ultima aparatură fotografică (apropo, am făcut pasul la mirrorless – Sony a7III, Sigma art 35mm f1.4, Sony 85mm f.18, flash godox pro v1, trigger, etc ), inclusiv automobilul modest pe care îl folosesc pentru a mă foi de ici, colo. Iaca răspunsul.

Deci, nu, banii nu vin doar din fotografie, ci am învățat să investesc cu cap banii munciți, și mulțumesc celor care m-au îndrumat pe tot parcursul acestui proces

Acum știu sigur unde voi ajunge și nu pot decât să am răbdare, să îmi gestionez portofoliul de investiții cât mai bine și să aștept următorul bull run. 🦬
 
Treaba asta o văd implementată foarte bine pe viitor în cadrul unor cursuri pe platforma Dodan Academy, la care lucrez cu Nicu de ceva timp.
 

Desigur, cursurile despre educația financiară nu le voi susține eu, ci o persoană care într-adevăr cunoaște foarte bine tot procesul și are și rezultate reale, pe măsură.

În momentul de față fac parte dintr-un grup de Mastermind la care am avut acces după achiziția unui curs online despre investiții în crypto și nu numai.

Un super curs pe care l-am cumpărat acum ceva timp și datorită căruia am învățat mult despre acest domeniu oarecum necunoscut pentru majoritatea oamenilor.

Dacă ai ajuns să mă cunoști cât de cât, știi că îmi place să împărtășesc tot ce a fost benefic pentru mine și cu cei care fac parte din comunitatea Dodan Academy. Dacă și tu ai beneficii, cu siguranță nu vei uita de mine, sau poate îi vei ajuta pe alții, la rândul tău.

Așadar dacă vrei să îți creezi un venit pasiv constant și vrei să descoperi cum se fac corect investițiile în crypto, acțiuni, imobiliare și cel mai important, cum să îți creezi un mindset sănătos care îți va aduce rezultate, ți-l recomand cu drag pe Vlad Stoica.

Este vorba despre un tânăr care în doar câțiva ani de zile a reușit să producă câteva milioane bune de euro, investind cu cap în piața crypto. Și nu e o vrăjeală!

Cel mai interesant este că nu a pornit cu o sumă mare de bani, ci cu ce a avut atunci la dispoziție.

Îl urmăresc pe Vlad de câțiva ani buni și i-am văzut tot procesul de dezvoltare. În momentul când a hotărât să lanseze acel curs de investiții, nici nu am stat pe gânduri și l-am cumpărat imediat pentru că știam ce îi poate capul.

Acum, după aproape 1 an de zile am rezultate mult peste target-ul pe care mi-l propusesem, și toate astea se datorează în primul rând mindset-ului și strategiilor de a investi, pe care Vlad le prezintă în cadrul cursului său.

După cum spuneam, fac parte și din grupul de Mastermind pe Telegram, grup creat special pentru cei care achiziționează cursul și unde găsești alte persoane cu același scop.

E fain pentru că după curs poți rămâne în contact cu Vlad, cu mine, și alte persoane care se sfătuiesc și te pot sfătui despre noi strategii sau proiecte în care este profitabil să investești pe termen lung sau scurt.

Dă click pe imaginea de mai jos și descoperă mai multe despre minunea asta de curs oferit de Vlad!
 
Citește cu atenție ce beneficii poți avea.
 

Tot acolo te poți înscrie la curs dacă vrei să te pui pe treabă și să faci primul pas către o viață mai liberă, aș îndrăzni să spun!

Îți urez mult succes și dacă te înscrii la curs dă-mi un semn. Devenim colegi pe grupul de Mastermind.

Click pe imagine pentru informații despre curs ⬇️

Am spus că îți las link către canalul de Youtube al lui Patrick.
 
Aici poți urmări ce experimente face cu jocurile video! 🙂

 

Hai să ținem legătura pe celelalte rețele de socializare pentru a primi ultimele noutăți!

Bogdan Dodan - fotograf, antreprenor și autor de cursuri online - CEO Dodan Academy

No Comments

Post A Comment