fbpx
Lavanda Fest Pecineaga | Beach - Bogdan Dodan: Destination Wedding Photographer
6353
post-template-default,single,single-post,postid-6353,single-format-standard,bridge-core-2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-21.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6,elementor-page elementor-page-6353

Lavanda Fest Pecineaga | Beach

Salutare!

Într-o postare anterioară pe facebook, spuneam că am de gând să creez un jurnal în care să postez diferitele aventuri/locații. Iată și prima postare din jurnal!

Te las cu mesajul original din postarea de pe facebook unde anunțam despre jurnal!

”Dacă ai văzut ce tâmpenii am făcut ieri, că este deja astăzi, și eu nu am somn… îți spuneam într-un video că suntem la Festivalul Lavandei 2020. Locația este lângă comuna Pecineaga, unde ne-am oprit pentru o ședință foto, ceva uleiuri și alte bunătățuri pe care Alexandra le consideră necesare pentru completarea colecției de acasă, numită colțișorul ”Lavanda Room” :D. „Lavanda Fest.

Experiențe Dobrogene cu Parfum de Lavandă“ – o locație foarte ușor de localizat… este pe un delușor, undeva pe stânga, înainte de intrarea în Pecineaga, o comună în județul Constanța, Dobrogea. Totul frumos acolo, dar când am ajuns lumina era cam puternică pentru ședința foto pe care mi-o propusesem să o fac.

Am tras câteva cadre și am hotărât să mergem la plajă dacă tot eram pe lângă mare. În capul meu am zis așa… ne ardem puțin la soare după care ne întoarcem să prindem Golden Hour la Pecineaga.

Zis și făcut, doar că în drum spre locație au început să apară norii. Nu a plouat, însă nici Golden Hour nu am prins.

Nu sunt dezamăgit pentru că am reușit și așa să fac alte cadre frumoase! Am încărcat câteva, așa ca un scurt preview și mâine mă ocup de restul! 🙂

Am decis să creez pe lângă blog și o secțiune numită ”jurnal” unde voi posta acolo toate trăznăile pe care le vom face începând de astăzi! Ca un mic ghid turistic pentru cei interesați!

Pe curând și noapte bună!

#lavandafest #festivalullavandei #pecineaga #plaja #soare #briza #us #blackheart #couple

No Comments

Post A Comment