fbpx
Poți fi mai mult decât ești acum! - Bogdan Dodan: Destination Wedding Photographer
6132
post-template-default,single,single-post,postid-6132,single-format-standard,bridge-core-2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-21.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6,elementor-page elementor-page-6132

Poți fi mai mult decât ești acum!

Astăzi vreau să îți prezint câteva dintre rezultatele celor care au participat la ultimul curs experiențial.

Am avut o grupă de oameni super mișto care au participat la cursul anterior și am simțit cu adevărat dorința lor de a se dezvolta în acest domeniu. S-au ținut de treabă, au aplicat ce le-am spus și au avut rezultate uimitoare.

Mai jos poți vedea câteva dintre mărturiile pe care acești oameni minunați mi le-au lăsat și rezultatele lor din ultima temă a cursului.

Îți las aici și câteva fotografii cu rezultatele lor de după finalizarea cursului

Ana-Maria Norocel

Imelda – primul cursant înscris oficial la cursul experiențial

Sonia Cristina

Andrei Ionuț Prigon

Antonio David

Acestea sunt doar câteva dintre rezultatele cursanților care au finalizat cursul experiențial. Pe lângă rezultatele lor mai primesc nenumărate mesaje de mulțumire și apreciere din partea celor care au urmat cursul gratuit. Poate te numeri și tu printre ei și cu ocazia aceasta țin să îți mulțumesc pentru că mă urmărești și pentru că găsești valoroase materialele pe care ți le trimit.

Câteodată mai întârzii să răspund mesajelor pentru că este fluxul mare și îmi este dificil să răspund la toate imediat, dar promit să răspund tuturor!

Așa cum ai văzut în mărturiile și rezultatele de mai sus toți au reușit să treacă la următorul nivel și să își îmbunătățească abilitățile de fotograf. Unii aveau ceva experiență înainte de a începe cursul, alții au pornit de la 0 și chiar dacă au pornit cu un pas în urmă tot au ajuns să aibă rezultate uimitoare.

Îmi doresc să reușești să avansezi și tu și vreau să ai rezultate minunate, așa cum au avut și ceilalți cursanți!

De aceea după cum poate știi am lansat noua varianta a cursului experiențial și te invit să continui călătoria pe meleagurile fotografiei alături de mine. Te pot îndruma să devii un fotograf mai bun!

Află mai multe despre structura acestui curs și ce putem dezvolta împreună! Dă click pe pagina de abonare de mai jos!

www.bogdandodan.ro/curs


Pe curând

No Comments

Post A Comment