Fotograf botez Lodi - Bogdan Dodan: Destination Wedding Photographer
3214
post-template-default,single,single-post,postid-3214,single-format-standard,bridge-core-2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-21.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Fotograf botez Lodi

Fotografie stil reportaj, spontan, discret – Fotograf botez Lodi

Botezul este un eveniment unic și fiecare moment merită să fie imortalizat. Emoția pe care o emană părinții și bunicii la botez este specială. Fiecare trăiește momentul botezului în felul său și fiecare are propriul mod de a-și arăta emoția. Ca fotografia de botez să fie bine făcută, fotograful trebuie să surprindă trăirile familiei, întocmai ca aceasta să se poată bucura de fotografii peste ani. Fotograful de botez trebuie să fie gata să suprindă fiecare moment, astfel ca peste ani albumul foto de la botez să fie un lucru minunat în memoria familiei. Pentru exemple vă invit sa urmăriți secțiunea Christening contul de instagram bogdandodan sau pagina oficiala de facebook Bogdan Dodan.

Nu ezitați să luați legătura cu Bogdan Dodan pentru mai multe informații, pentru a programa evenimentul dumneavoastră sau să solicitați o ofertă.

 

 

No Comments

Post A Comment