Fotograf botez Focsani - Bogdan Dodan: Destination Wedding Photographer
2087
post-template-default,single,single-post,postid-2087,single-format-standard,bridge-core-2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-21.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Fotograf botez Focsani

Fotografie stil reportaj, spontan, discret.

Botezul este un eveniment unic și fiecare moment merită să fie imortalizat. Emoția pe care o emană părinții și bunicii la botez este specială. Fiecare trăiește momentul botezului în felul său și fiecare are propriul mod de a-și arăta emoția. Ca fotografia de botez să fie bine făcută, fotograful trebuie să surprindă trăirile familiei, întocmai ca aceasta să se poată bucura de fotografii peste ani. Fotograful de botez trebuie să fie gata să suprindă fiecare moment, astfel ca peste ani albumul foto de la botez să fie un lucru minunat în memoria familiei.

Ai nevoie de fotograf și videograf profesionist pentru evenimentul tău? Nu ezita să mă contactezi! Putem transforma împreună, toate emoțiile, clipele de fericire, în mici opere de arta memorabile pentru o viată. Pentru mai multe informații și exemple îmi poți vizita pagina oficială de Facebook Bogdan Dodan Photography sau Instagram BogdanDodan.ro. Mă poți contacta și la numerele de telefon: RO 0755544477 / IT 00393894376764, pentru ambele activ și Whatsapp.

No Comments

Post A Comment