Fotograf nunta Venetia - Bogdan Dodan: Destination Wedding Photographer
1763
post-template-default,single,single-post,postid-1763,single-format-standard,bridge-core-2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-21.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Fotograf nunta Venetia

Fotografie stil reportaj, spontan, discret – Fotograf nunta Venezia

Gondole, Canal Grande, Vivaldi, carnaval, San Marco și… Bellini. Shooting în Veneția înseamnă să fii exact în mijlocul acestor lucruri, care sunt în fapt esența orașului și îi dau aerul sofisticat și boem, diferit și romantic. Completați formularul de contact cu câteva date despre evenimentul dumneavoastră. Vă voi contacta cât mai curând posibil pentru a confirma eventuala disponibilitate.

În cel mai fericit caz, fotografia de nuntă este cel mai dificil tip de fotografie. Necesită multă experientă și multă dăruire pentru a obține în cel mai rău caz rezultate acceptabile. Fotografia de nuntă nu poate fi realizată fară pasiune. Pentru fotograf reprezintă un volum enorm de muncă și mereu o provocare de a se auto-depăși, iar pentru miri este singura modalitate de a păstra vie amintirea celui mai important eveniment din viața lor. Aceasta nu trebuie să fie tratată cu superficilitate ci trebuie mereu înteleasă și respectată. Doar așa rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor mirilor.

Nu ezitați să luați legătura cu Bogdan Dodan pentru mai multe informații, pentru a programa evenimentul dumneavoastră sau să solicitați o ofertă.

 

No Comments

Post A Comment